Archív

iamlegion00

A külföldön már eléggé ismertté vált, Noisia és Foreign Beggars közös projektje, az I am Legion Magyarországra látogat.  Október 12.-én fogják szétrobbantani a CORVINTETՐT. Egy exkluzív klubkoncert keretein belül fogják bemutatni a felállás első albumát. A szeptember végén induló turné során végig fogják járni Európát.


Foreign Beggars és Noisia is már nagy múlttal rendelkező felállások. Első albumukat még 2003-ban adták ki. Azóta viszont nagyon sokat változtak. A kezdetekkor még hip-hop zenét játszó csapatok ma már kicsit áttértek a keményebb drum and bass-re, és nagyon sok dj-vel működnek együtt. Most három tagja van a mind két csapatnak.

 

 

A 16 track-et tartalmazó album szeptember elején jelenik meg a neten. Stílusukat talán a dubstep, a hip-hop, és a drum and bass közé lehetne besorolni, de nagyon sok más elemet is beletesznek a zenéikbe. Az albumon közreműködik Strange_U, és D.Ablo is.

A közelgő albumról már hallható három szám, két külön EP jelent meg. A Choosing For You című dalhoz még egy klip is készült. A Make Those Move pedig a YouTube videó alatt ingyen le is tölthető. Mindkét számból összehoztak egy instrumentális verziót is, csak hogy érdekesebb legyen az egész. A harmadik pedig a Strange_U közreműködésével készült Dust Descends.

 

Szóval megéri majd eljönni az album bemutató koncertre, mert nagyon nagy durranás lesz itt pesten két ekkora nevet látni, hallani. Gyertek minél többen és bulizzunk egy óriásit.
facebook event itt

NoRbI

 

misc-iamlegion2

Megosztom.

Szólj hozzá