Archív

A kecskeméti KIES is beszállt az év vége felpezsdítésébe, és a minap hozták ki legújabb klipjüket, ami a Tűz, víz, repülő című dalukhoz készült. Nézzük meg!

Amikor a dal címét megláttam, nem tudtam nem az Óriás azonos című lemezére asszociálni és a dalt hallgatva is az a hangulat kapott el. Talán nem véletlen. Mindenesetre a Tűz, víz, repülőhöz készült klip is és a dal is sokkal jobban bejön, mint az előző, Tönkretenni mindent c. dalhoz készült videó.

“Ez a klip egy merőben más koncepció alapján készült, mint az előző kettő  Eddig inkább a sztorira fektettük a hangsúlyt, mi pedig a háttérben zenélgettünk. Na, ez változott most meg. Itt az volt a célunk, hogy a néző arcba kapja egy Kies koncert hangulatát 3 és fél percben, és ezáltal kedvet kapjon hozzá. Arról nem is beszélve, hogy ezzel szeretnénk kedveskedni így év végén azoknak, akik eljöttek valamelyik turné állomásunkra, felszálltak velünk a körhintára és támogattak minket, bármilyen formában.” – mesélték a srácok, akik egyébként éppen az Óriás és a Grand Mexican Warlock vendégeként zárják majd az évet 29-én a Corvin tetőn. Lessétek meg őket!

Kapcsolódó:
Ez még csak a kezdet – KIES bemutatkozás

Megosztom.

Comments are closed.