Archív

Sokat beszéltünk már arról, hogy szerintünk milyenek a tetoválások és a művészek, mi mit gondolunk a munkáikról, de még sosem kérdeztük őket, mi áll egy-egy minta hátterében. Ebben a sorozatban maguk a művészek mesélik el, mit szeretnek egy-egy tetoválásban. Ma Gerstenbrein Gergely ‘Gero’ mutatja be néhány munkáját, nézzétek meg!

Gero kettő éve kapott egy kihagyhatatlan lehetőséget a Perfect Chaos Tattooban megüresedett asszisztensi állás betöltésére, ahol jelenleg is dolgozik. Nem sokat tétlenkedett, belevetette magát a sűrűjébe. Az asszisztensi teendők mellett kezdett neki a tetoválásnak, a manapság már Old Schoolnak mondható tanulóéveknek Oravecz Szabi és Nyeste Lehel támogatásával. Izgatottan vágott bele a 2016-os évbe; immáron teljes munkaidős tetkósként szeretettel várja az érdeklődőket. No, és a munkái:

Szív:

Egy papírmasé alapján készítettem a mintát, és nagy meglepetésemre, egyből le is csaptak rá! Fontosnak tartom hogy a tetkóknak legyen jelentésük, ezért gondoltam, hogy a matricával csempésszünk bele egy kis iróniát! Csak lestem mikor a kis hölgy bejelentette, hogy Nyeste Lehel kollégám mintájával kellene összehozni, de megtiszteltetésnek éreztem, hogy az én munkám is ott lehet az övé mellett…

sziv

Bagoly + elefánt:

Ezt a két tetkót abszolút szívem csücskének tartom, mert eddig még nem kaptam lehetőséget, hogy két teljesen rám bízott karaktert rajzolhassak… Nagyjából annyi volt a körülírás, hogy cukik legyenek, s mivel egy párra készült, mindenképp egymást nézzék! Teljesen szabad kezet kaptam a formavilágot és a színhasználatot tekintve is. Az első tollvonástól az utolsó tűszúrásig nagyon élveztem!!!

bagoly elefant

Zombi Kitty:

Zombie Kitty-t drága barátnőmnek készítettem, ezért a legjobb az volt benne, hogy nem kellett sehova sem sietnünk! Szépen nyugodtan csinálhattam a kis dolgomat. Ebben az esetben próbáltam a színek sokaságával foglalkozni, hogy minél színesebb, rikítóbb legyen a végeredmény, remélem sikerült!

zombie_kitty

Házikó:

Sokaknak egy félkész tetkónak tűnhet, és valójában nem is vagyunk messze a valóságtól ha ezt állítjuk. Egy nagyon kedves barátnőmnek, Krizsán Lilinek készítettem, ami sokat jelentett számomra, mert tetkósként megtisztelt a bizalmával. Elég jól körbeírta hogy mit szeretne! Old School, kedves, aranyos, otthonos kis házikó volt cél! A vicces az, hogy elvileg színesnek készült, de miután megvoltunk a kontúrral,  össznépien megszavaztuk hogy ne színezzük ki, úgy jó ahogy van!!! Innek is Köszi Lili ;)

old_school_haziko

Házikó New School:

Ha jobban megnézitek, ez majdhogynem teljesen megegyezik az előző témával. Ez első elképzelésem Lili tetkójához, de mivel az előzőre esett a választás és ez sokkal inkább én vagyok (a maga kis összevisszaságával) ezért nem akartam veszni hagyni. Betettem a portfóliómba, nem is kellett sokat várni, pár nap alatt az is elkelt… A lurdys amatőr versenyen 3. helyet szereztünk vele a New School kategóriában. Szeretném továbbvinni az ilyesfajta irka firka, New School, vagy nem is tudom milyen stílust! Jó kis vastag kontúros gyermekszemszög… :)

haziko

Libus Ágnes

Többi Top 5 tetkó cikkünk itt!
További tetkós cikkeink itt!

Megosztom.

Comments are closed.