Archív

Nagy változások történtek a String Theory háza táján az utóbbi időben, és maga a zenekar is magasabb prioritást kapott a tagok életében, amit mi is örömmel hallunk. Ezt bizonyítandó elkészült egy vadi új klip egy vadi új dalhoz: a Féktelenül itt és most nálunk debütál!

Új basszusgitáros érkezett a csapatba a Firkinből is ismert Szuna Péter helyére. Borbély Mátyás először csak mint helyettesítő játszott velük, majd amikor állandó tagra lett szükség, tudása és profizmusa miatt egyből rá gondoltak a srácok, legutóbbi koncertjükön már élőben is bemutatkozhatott. Hosszú keresgélés és kísérletezés után végre megtalálták új énekesnőjüket is Vámos Krisztina személyében. “Kriszti egy fiatal és energikus énekeslány, aki az éneklés mellett remekül zongorázik is, és akivel az első közös zenélés során már kiderült, hogy nem nehéz egy hullámhosszon pendülni zeneileg és emberileg sem. A következő 1-2 hónapban új dalokon fogunk dolgozni, amiben már Kriszti képességeivel és számolhatunk, illetve a nyár és az ősz szervezésével molyolunk, hogy a fesztiválszezonban és az őszi időszakban fel tudjuk pörgetni a zenekart. Áprilisban várható legközelebb koncert Budapesten, és addigra terv szerint egy újabb dal is nyilvánosságra kerülhet majd. A koncert helyszíne és a pontos dátum a facebook oldalunkon lesz elérhető, amint tisztázódnak a részletek.” – mondta el Jozzy, a zenekar frontembere.

Az új felállással új lendületet is kapott a zenekar, a Féktelenül egy igen erős jele ennek, pont annyira dinamikus és energikus dal, mint maga a zenekar, a tőlük megszokott kemény és dallamos rockalapokkal és kísérletezős felhangokkal. A videót készítő Porkoláb Norberttel eredetileg egy komplexebb szövegvideóban gondolkoztak, de az animáció mögé készülő videók olyan jól sikerültek, hogy végül kizárólag ezeket használták fel a kliphez. A Féktelenül és az áprilisra ígért dal is egy készülő album előszele, amit remélhetőleg hamarosan össze is állítanak majd, emellett egy nagyon érdekes, Ördöggerinc című irodalmi projekten is dolgoznak a srácok, amiről egyelőre még nem árultak el részleteket. De lássuk is a videót:

Kapcsolódó:
Sok írás a String Theory-ról itt!

Megosztom.

Comments are closed.