Archív

A szegedi Real Lies zenekar bő tízéves zenei útjának végére ért. Úgy döntöttek, búcsúzásképpen 9 c. nagylemezükről a Döntetlen c. dalhoz készítenek egy klipet, márciusban pedig nagyszabású koncerttel köszönnek el a közönségüktől. A klip itt és most debütál a zenekar üzenetével kísérve. Nézzétek meg!

„Baromira hálásak vagyunk a Thrashitnek a kurvajó videóért és az iszonyat munkáért, amit beletettek, igazi élmény volt Bálinttal és Vikivel dolgozni és reméljük a jövőben még lesz rá bőven lehetőségünk. Akinek bejön a klip, az bátran füleljen rá a zenekar bandcamp oldalára, ahonnan a hozzátartozó lemez dalait is le lehet tölteni. A Real Lies bő 10 éves fennállása után viszont ezzel a klippel egyúttal el is búcsúzik azoktól barátoktól, fanoktól, akik követték tevékenységét, eljártak koncertjeire. A miértekre mindenkinek megvan a maga száz féle válasza, ám valójában csak az első lemez után földbeálló zenekarok tipikus története esett meg velünk is. :) Egy utolsó bulira még összeállunk március 19-én a szegedi Rongyban, ahol régi szegedi barátainkkal, az Exit Music és a Vacsora Zsuzsival zenekarokkal leporolunk pár régi számot, hogy aztán mindenki felszabadultan vághassa bele magát új zenei projectjébe.” – mondta el nekünk a zenekar.

„A klipről annyit, hogy egy tipikusan 0 pénzből forgatott témáról van szó, így elég sok ideig is készült. Nem volt lehetőség egy fix forgatókönyvhöz ragaszkodni, mert sokszor azt sem tudtuk, hogy az adott helyszín megfelelő lesz-e az ötletek leforgatásához. Szinkronba kellett hozni a dolgokat, néha megesik, hogy reggel nyolckor bőrgarnitúrát pakolsz a második emeletről, hogy aztán 3 óráig tietek lehessen egy helyszín, ahol masszívan és határozottan kell improvizálni. Ha fejben ott az alapötlet, akkor azért nincs baj. A videóért bejártuk a fél Pilist, Szegedet, a fővárosban és a Normafán is kavarogtunk, mire meglett minden. Mellesleg nagyon köszönjük mindenkinek, aki helyszínnel, díszlettel, tudással és Iggyvel (az agár ♥) hozzájárult a tervünkhöz. A néhai nehézségek ellenére nem volt perc, mikor ne röhögtünk volna folyamatosan a hülyeségeinken. Valahol ezt az egészet azért is csináljuk Vikivel, mert nem bírunk magunkkal, elég idióták és megszállottak vagyunk, hogy biztosra merjük ígérni, sokszor fogtok még a Thrashit névvel találkozni. Imádjuk a Real Lies legénységét, köszönjük, hogy bevállalták, hogy velünk dolgozzanak, egyik szemem viszont sír, a másik meg üveg, amiért szétszélednek. Picsába! :)” – mondta el a klip egyik készítője, Tóth Bálint.

És akkor lássuk a videót:

Kapcsolódó:
Real Lies – 9 kritika
Real Lies, Autopilot, Alone in the Moon @ KVLT, 2015.09.11.
Ivory, Real Lies @ Müszi, 2015.04.10.
Hétfő esti koncertparadicsom a Corvintetőn: Real Lies, Óriás, Turbo – 2014.12.29.

Megosztom.

Comments are closed.