Archív

A Middlemist Red pályája 2014-es debütáló, Supersonic Overdrive (itt írtunk róla) című nagylemezük megjelenése óta meredeken ível felfelé, pedig az elmúlt másfél évben lényegében csak munkájuk gyümölcsét szedegették le. Most azonban itt egy vadi új dal, amihez egyből klipet is forgattak.

Az Evermore-t a nagymarosi R33 Stúdióban vették fel Miskolczi Mártonnal (Képzelt Város) hangmérnökkel, aki a nemrég két új dallal jelentkező Kamikaze Scotsmen anyagán is dolgozott. Az Evermore klipjébe nem fektettek sok energiát, a maga egyszerűségéében egy szimpla, pszichedelikus imidzs-videót rögzítettek, méghozzá a nemrégiben újjáéledt Bem moziban.

A zenekarnak egyébként két rangos külföldi showcase-re is sikerült kijutnia, az évet a hollandiai Eurosonic-kal indították, hamarosan pedig irány a Tallinn Music Week. A nyári fesztiválok előtt péntek este elcsíphetitek őket az Akváriumban, ahol nem csak az Evermore-t, hanem még egy új dalt is megmutatnak nektek, vendégük pedig pszichedelikus okos elektronika vizein csillogó Kaktus lesz.
És íme a klip alább:

Kapcsolódó:
“Experimentális, elektronikus, pszichedelikus zenei projekt tőlünk, nektek!” – Kaktus kislemez és remix
Kellemes meglepetés a Middlemist Redtől – Supersonic Overdrive kritika
“Nagyon sokféle inspiráció ér” – interjú az Isle of Mannel

Megosztom.

Comments are closed.