Archív

gumizsirafa1300

„Hát igen, idén is habkönnyű örömmámor közepette adjuk át az egyre rangosabb Kettőnégy Gumizsiráf-díjakat a metálzenei szakma legnívósabb szereplőinek!”

 

Erre a rettentő nagy eseményre a zenekarok disco feldolgozásokkal készülnek. Lesznek díjak, John Travolta-imitátorok, távolba révedő tekintetek, artikulálatlan köszönőbeszédek, magasztos mondanivalók, visszafogott üvöltözések, csilingelő hangú énekesek, fülbemászó gitárosok, sztenderdtáncok, vonzó basszusgitárosok, lélegzetelállító dobosok, elbűvölő billentyűsök, kéj, mellőzött tubások, akrobatikus mutatványok, sör, Bee Gees, metál, jókedv, dekoratív nők, éretlen férfiak, csillogás, diszkógömbök, tündöklés, pompa, röviditalok, ragyogás, gyönyör, fényűzés, hányás, és persze az est kihagyhatatlan sztárvendégei Korda Gyuri és Balázs Klári.

 

Fellépők, akik a Nagyteremben diszkó feldolgozásaikkal emelik az est amúgy sem alacsonyan fekvő fényét: Akela, Apey and the Pea featuring Pityesz, AWS, Blind Myself, Cherry Bomb special, Fish!, FreshFabrik, Haelo, Konyha, One Reason To Kiss, Subscribe, The Grenma és Turn of Mind.

 

Az estély két ceremóniamestere a Kettőnégy műsorvezetői: a mindig vidám Bálint és a sosem szomorú Dani, a vetítésről pedig a gyémántszemű operatőr és aranykezű vágó, Tamás gondoskodik! Figyelem! Rendezvényünket idén is a korábbi években megszokott igénytelenség és szervezetlenség jellemzi! Figyelem beöltözni ér!

 

Helyszín és időpont: Dürer Kert (BP., Ajtósi Dürer sor 19-21.), Október 31.

 

Szavazzatok kedvenceitekre ezen a linken, hogy minél nagyobb esélyük legyen megnyerni a Gumizsiráf-díjat! (http://www.kettonegy.hu/szavazas/)

 

NoRbI

 

Megosztom.

Szólj hozzá