Archív

A tavalyi négyszámos Szívroham EP negyedik dalához is elkészített a budapesti Sunset egy klipet, ami a napokban látott napvilágot (bocs). Az Önfogságban c. dal a zenekar keményebb oldalát domborítja ki, ráadásul rengeteg vendégénekest is hallhatunk benne. Nézzük meg!

A kislemez dalainak single-ként való klipes megjelenéseit lezáró és teljessé tevő Önfogságban “Zeneileg és szövegileg is súlyosabb a korábban megjelent daloknál. Az önfogság egy belső izzasztó kamra szimbolikája, amit az évek során lerakódott negatív érzelmi blokkok feloldására használtam és használom. József Attila Reménytelenül című műve pedig kiválóan egészítette ki ennek állapotnak a bemutatását. A dalban rengeteg vendégénekes hallható. Fontos volt számunkra, hogy olyan arcok is kieresszék hangjukat a dalban, akiket tisztelünk és otthonosan mozognak ebben a stílusban. Páratlanul szerencsések vagyunk, hogy minden közreműködő azonnal igent mondott!” – mesélte el Hámori Dávid, a zenekar dobosa.

A dalban Tóth Gergő (Blind Myself)Kerecsen László (New Friend Request, ex-Sunset)Siklósi Örs (AWS, Ersch, Dereng, ex-Sunset)Veres Gábor (Watch My Dying)Köhler Ágnes (Inseason) és Kókai Barnabás (The Southern Oracle) hangját hallhatjuk, a videót pedig Nagy Dávid és Devecz Ádám készítette. Nézzétek meg:

Megosztom.

Comments are closed.