Archív

Sokat beszéltünk már arról, hogy szerintünk milyenek a tetoválások és a művészek, mi mit gondolunk a munkáikról, de még sosem kérdeztük őket, mi áll egy-egy minta hátterében. Ebben a sorozatban maguk a művészek mesélik el, mit szeretnek egy-egy tetoválásban. Ma Várnai Kriszta mutatja be néhány munkáját, nézzétek meg!

Kriszta 2008 elején kezdett el tetoválni otthon, majd rá 8 hónapra jelentkezett egy iwiw apróhirdetésre a Pinker Tattoo csapatába, akik sokat segítettek a kezdeti nehézségeknél. Majd 2009-ben kiköltözött Olaszországba, ahol három és fél évig gyűjtötte a szakmai tapasztalatokat. 2013 január óta pedig a Dark Art Tattooban dolgozik és úgy érzi ott is marad. Kriszta elmondása szerint többféle stílusban mozog, legfőképpen ázsiai (freehand), fantasy és vonalas (absztrakt) tetkókat készít szívesen. Szereti, ha a vendégnek van saját alapötlete, de a megvalósításban szabad kezet kap. No, és a munkái:

Batman/Joker

A képregényes téma mindig nagyon hálás, ezeket az illusztrációkat nagyon látványosan lehet feltetoválni, főleg egy ilyen világos bőrre. :)

batmanjokerGörényes

Egy kedves vendégem saját három görényének a képét kérte az alkarjára körbe, minden mást rám bízott. A görényekről persze kaptam fotókat és megrajzoltam az egészet. Két alkalomból megvoltunk.

gorenyesJapán

Egy nagyon kedves légiós vendégemen van ez a tetkó, aki úgy tűnik akármennyi órát kibír egyszerre. :) Szinte az egész freehand, vagyis szabadkézzel lett rárajzolva. Combra folytatjuk egy nagy maszkkal legközelebb.

japanRealisztikus japán

Ennek a tetkónak az érdekessége, hogy a témája japán, de a stílusa már realisztikus. Sok kevesebb alkalmat igényelt az elkészítése.

realisztikusjapanTattonight

Az egyik kedves tetoválás, melyet a Tetoválók Éjszakája rendezvényen készítettem, három és fél óra alatt. Saját rajzomat használtam fel, remélem, lesz majd olyan vendég, aki hasonlót szeretne.

tattoonightBalett

Ennek a tetkónak az az érdekessége, hogy elromlott a fénymásoló, ezért fel kellett rajzolnom a bőrre a mintát. Törekedtem arra, hogy megtartsa a festményes jellegét.

balett

 

szerk.: Libus Ágnes

Kapcsolódó:
Még több 5 kedvenc a kedvenc tetoválóművészeinktől itt!
Többször jártunk már a Tetoválók Éjszakáján, nézzétek meg!

Megosztom.

Comments are closed.