Archív

PR cikk

Eltűnnek a határok, amikor rockzenéről van szó. Az európai Metalshop család újabb hatalmas résszel növelte birodalmát – itt a Metal-Shop.hu! Szeretjük a magyar kultúrát, szeretjük a magyarok identitását, szeretjük a magyar rock- és metálzenéket, és ami a legfontosabb, szeretjük a magyar rockereket. Szóval, ha vérbeli metál fan vagy, vagy szimplán csak szereted az alternatív, rock, punk és metál divatot, gyere és látogass el hozzánk!

A pólóktól kezdve a dekorációkig, a bőr bakancsoktól a könyvekig, a sötét Black Craft okkult ruháktól az adrenalintól fűtött Metal Mulisha cuccokig mindent megtalálhatsz nálunk. Több ezer érdekes dolog közül válogathatsz. A kínálatunkban ott vannak a bandák hivatalos cuccai is, szóval, ha szereted a nehézsúlyú versenyzőket, mint például a Metallica, SlayerSlipknot, Nightwish és Avenged Sevenfold, vagy esetleg jobban érdekelnek az extrémebb dolgok, mint a Satyricon, Behemoth, Burzum, vagy a Cannibal Corpse, akkor jó helyen jársz!

_CAC3509-Edit

Emlékezz a névre: Metal-Shop.hu! Tudjuk, hogyan üzleteljünk, és igyekszünk a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani vásárlóinknak, kiválasztani a ruhákat és újdonságokat az ízléseteknek megfelelően. 2004-ben alakult az eredeti cseh Metalshop kiskereskedés, ami minőségi árukat biztosít férfi és női metál/punk/alternatív ruházatban, lábbelikben, ékszerekben és kiegészítőkben. A világ bármely pontjára postázunk, több mint 20.000 termékünk van raktáron. A mottónk: ez az első számú forrása minden metál zene szeretőnek. Most már Magyarországon is!

Megosztom.

Comments are closed.