Archív

Beütött a kánikula, a pesti aszfalt felett remegett a levegő, mi meg orfűi hangoszenehalászatra indultunk rengeteg cuccal a kocsiba préselődve. Röpke néhány órával később kibukkant a tolnai hegyek közé ékelődött gyöngyszem, az orfűi tó. A tavalyi zseniális fesztivál után nagyon vártuk már a nyárindító kempingezést, Fishing on Orfű 2016, here we come!

NOW_1401

Gyors sátorállítás közben olvadás az ezer fokban, majd egy jó hideg helyi fröccsel indultunk neki, hogy feltérképezzük, mit tartogat az idei FOO. A fesztivál első alkalommal adott díszdoktoriságot a nemrég a Petőfi rádiótól elköszönt Horváth Gergelynek, az ő beszélgetésével hangoldótunk; Jézus és a rock and roll, avagy Kiss Tibi és Pajor Tamás nyúzta egymást a témában. Részünkről a napot a Run Over Dogs indította be, majd össze-vissza mászkálás; Junkie Jack Flash, Tudósok, Jazzékiel, Péterfy Boriék, GMW, Képzelt város, és buli reggelig.

NOW_1455

A teljes beszámolóval és még több képpel majd hétfőn jövünk, addig is, most irány a tó és a csobbanás, holnap meg beköszönünk újra.

fotó: Zsiga Pál

Féregjárat, napfelkelte, szabadság! – Fishing on Orfű 2015

NOW_1364

NOW_1451

NOW_1484

NOW_1513

NOW_1536

NOW_1622

NOW_1729

NOW_1833

Megosztom.

Comments are closed.