Archív

Augusztus 31-én jelenik meg az Uzipov következő lemeze, aminek a Szennyes címet adták a srácok. A lemez azért nem lesz akkora meglepetés, hiszen aki járt már  Uzipov koncerten, egy részét hallotta már élőben.  Az első hivatalos videó pedig a Primitív rend című dalhoz készült. Csekkoljátok!

“Szerintünk jelenleg sajnos inkább ez az “életed ritmusa”, nem pedig az a hurrá-optimista ál-jókedvű, önelégült maszlag, ami az éterből lötyög ránk. Az össze-nem-tartás, az információ nélküli ítélkezés, a megkeseredettség, a kompetencia nélküli belepofázás mindenbe, olyan problémák, amikkel nem ártana foglalkozni, de valahogy mindig besöprődnek a szőnyeg alá. Szeretnénk ha egyértelmű lenne, hogy miért Szennyes a lemez címe, ezért is gondoljuk úgy, hogy ez a megfelelő kezdet.” – mondta el a csapat a dalról.

A szám egyébként egy tökös, klasszikus Uzipov nóta, tuskó egyszerű dobok, üvöltés és reszelés, na meg persze a mondanivaló, ami a nem mindegy. Nem kell itt semmi manír, csak az őszinte odamondás. Nagyon várjuk az albumot, az tuti! A YouTube csatornájukon pedig megleshetitek a lemez készülését is.

Zsirmon Norbi

Az NKA – Cseh Tamás Program támogatásával

Megosztom.

Comments are closed.