Archív

Új klippel jelentkezett a keszthelyi Néhai Bárány. A Mar/Ad a készülő harmadik nagylemez egy újabb hírnöke, melyet a keleti blokkbeli Fractal Stúdióban rögzítettek Vitéz Gergő segítségével. Nézzük is meg rögtön!

Burucs Szabi dobos-frontember így kommentálta az új videót:

“Dolgozunk az új lemezen, aminek az első előfutára A hang volt, az akkor induló Fehér hang Sessions bemutatkozó videójaként jött ki. A második számunkat a keszthelyi vonalat is erősítő Overground Productions segítségével rögzítettük a Fractal Stúdióban, és az előzőhöz hasonlóan egybejátszás volt, annyi különbséggel, hogy itt az ének külön is fel lett küldve, és az van a végleges mixben, de számon belüli vágás most sem történt. A Mar/Adot először Pécsett a 30Y előtt játszottuk közönség előtt, ahol nagyon jól fogadták a népek, meg jó érzés is volt játszani, azóta meg már az egyik kedvencünk koncerteken. A számot Attila alaptémája köré építettük fel apránként, a szövege pedig egy szűnő kapcsolat szemszögéből beszél, ahogy a kapcsolat a múltat visszaidézgetve próbálja feldolgozni, hogy már voltaképpen nincs is.”

A zenekar következő albuma 2017 tavaszán esedékes, élőben pedig leghamarabb augusztus 5-én a párkányi Forma Feszten, majd 20-án a Börzsönystockon láthatóak. Addig is íme a Néhai Bárány második session-klipje:

Megosztom.

Comments are closed.