Archív

Tavaly nyáron az All Gone c. dallal mutatkozott be Bödecs András és Czifra Miki közös projektje, a Poison Alley. Első kislemezüket pedig nagyjából egy évvel ezután publikálták; itt a Break Away, Cast Away, Fade Away, hallgassuk meg!

A Poison Alley gondolata közel három éve merült fel Bödecs Andrásban (ex-The Idoru) és Czifra Mikiben (AmigodLeander Kills), akik korábban már a New Dead Project-ben is együtt zenéltek. Ha lassan is, de csak érlelgetik a közös szerzeményeket, aminek végeredménye a most megjelent Break Away, Cast Away, Fade Away. A háromszámos EP-n basszusfronton ismét Mohácsi Matyi (ex-The Idoru, Shellbeach, GMW) közreműködött, a doboknál ezúttal Jankai Valentin (ex-Blind Myself, Leander Kills) ült.

A tavaly All Gone már kijelölte azt a vonalat, amit az új kislemez kifinomultabban visz tovább. Az első dalon még erősen érezhető volt a korai idorus dallamos HC punk lenyomata, az EP-t indító Break Away, Cast Away, Fade Away viszont (a stíluson belül) kicsit komolyabb. Gyors, lendületes, koncerten nagyot pogózós-együtt éneklős, és sokkal átgondoltabbnak érzem. Szintén tempós a Break The Chains, Say A Prayer és az In Hell At Home. Ez utóbbi kezdésében nagyon bejön a gitár, kicsit higgadtabb a dal is, és talán a legfülbemászóbb mind közül.

A jó hír pedig, hogy úgy néz ki, nem kell egy évet várni a következő dalokra, egy pénteki fb-poszt legalábbis elhúzza a mézesmadzagot. De addig is, hallgassátok a Break Away, Cast Away, Fade Away-t, nekünk nagyon bejön!

NEXT SESSION JUST STARTED!!!

Közzétette: Poison Alley – 2016. szeptember 16.

Megosztom.

Comments are closed.