Archív

Eddig két kislemezzel büszkélkedhet az eredetileg Matos Gergő egyszemélyes projektjeként indult Isle of Man, ám hamarosan újabb, kétrészes EP várható, amiről máris itt van a Wave, hallgassuk meg!

Mind a self titled, mind a II. c. EP nagyon bejött, figyelgetjük is azóta a projektet. Sötét, industrial, erősen basszusközpontú és izgalmasan lassú elektronika keveredik az Isle of Man zenéjében, ami tavaly Peller Viktorral (dob) duóvá fejlődött. Viktor egyébként a a Concord Nation Records egyik alapítója, Gergő hozzájuk szerződött, erről beszélgettünk is egy interjúban. Már közösen készül következő kislemez, két részben, ami október és december között várható.

“A Wave című szám előfutára a most ősszel megjelenő két részes albumomnak, ez a single ami a leginkább elhatárolható a többi számtól, ezért is éreztem úgy hogy érdemes ezzel kezdeni a megjelenéseket. Összességében szerintem ismét egy elég változatos anyag állt össze az elmúlt hónapokban, néhány számon már nem csak egyedül dolgoztam hanem több zenésszel együtt. (Peller Viktor – dobok, Markó Luca – ének)” – meséli Gergő.

Ma este élőben is meghallgathatjátok a Wave-et (részletek itt), egy igen izgalmas buli keretében, a srácok ugyanis egy nagyon improvizatív settel készülnek, ki tudja, mi sülhet ki még belőle. Nézzétek be, és addig is hallgassátok a Wave-et:
Décsy Eszter

Megosztom.

Comments are closed.