Archív

Új gyöngyszemmel gazdagodott a budapesti metál szcéna, a napokban jelent meg a Sunset legújabb klipje, a Motivator. Lelki táplálék tőlük, nektek, nézzétek meg!

A 2007-en összeállt, de 2013-ban újászületett zenekar legutóbbi kislemeze, a Szívroham 2015-ben jelent meg (itt írtunk róla). A srácok egy ideje már dolgoznak az új dalokon, és úgy néz ki, célegyenesben is van az új lemez, amit We Are Eternity névre kereszteltek, a most megjelent Motivator már ennek a beharangozója.  Az előző albummal ellentétben, ami kizárólag magyar nyelvű számokat tartalmazott, az új dal angolul íródott, de a srácok elárulták, ezzel nem vesznek végleges búcsút édes anyanyelvünktől.

“A Motivator az eddigi legpopulárisabb dalunk. Talán az első olyan szám volt, amit tisztán a lemezre írtunk és nem egy régi próbatermi dal újragondolása. A szöveg motiválni próbálja a hallgatót. Annyi csendes művész tevékenykedik a világban, akikről csak azért tudunk, mert félnek megmutatni magukat és ezért sokszor nem is alkotnak. Őket szeretnénk kimozdítani ebből az állapotból, mert az önmegvalósító emberek viszik előre a világunkat.”

Január végén a KIES zenekarral indulnak országos turnéra, a lemez bemutatója pedig március 18.-án lesz a Dürer Kertben, ami ígéretük szerint az eddigi leghosszabb koncertjük lesz. Nézzétek meg őket élőben, de addig is, itt az új dal, aminek klipjét a BarHole Music-ban forgatták Peter John Kiss és Hámori Dávid vezényletével, a stáb pedig maga a zenekar volt. Nézzétek meg!

Sunset a facebookon

Megosztom.

Comments are closed.