Archív

Az immáron ötödik éve tevékenykedő The Adolescens tavaly jelentette meg első nagylemezét Out of the Blue címmel. Erről való a Juniper Creek Falls, amihez a napokban jelent meg vadi új klipjük.

A 60-as, 70-es évek szájízű newbeat rock and roll banda két kislemez után jutott el a nagylemezig tavaly, ami beváltotta a hozzá fűződő reményeket. Táncolható slágerek és szerelmes balladák gyűjteménye az Out of the Blue, aminek első dala a most klippel kiegészített Juniper Creek Falls. A dalhoz igazodva a klip is hozza a jó kis retro hangulatot. A videót Goretic Péter rendezte, aki korábban is dolgozott már a srácokkal. A forgatásról a négyes (Chezan András, Vidákovich János, Békési Dávid, Szász Tamás) így nyilatkozott:

„A klipet rövid idő alatt kellet leforgatnunk, ezért hajnali 4-kor keltünk, hogy már napfelkelte előtt ott legyünk. Mikor oda értünk Goretic Peti és seregnyi asszisztense üdvözölt minket. Egy órán belül elkezdtük a forgatást a mínusz 12 fokban. A klip producere, Kapin Zsolt az utolsó pillanatban szerezte meg a meseautónkat. Színészeink Hellner Johanna és Komáromi Kristóf Dicapriót és Kate Winsletet megszégyenítően viselték a csontig hatoló hideget. Johi úgy bánt a puskával, mint egy túlképzett határvadász. Sok kávézás, dohányfüst, és fagyoskodás után sikerült mind a 48 snittet felvennünk és nyugodt szívvel mentünk haza. Innen is köszönjük mindazoknak, akik nélkül ez a klip nem valósulhatót meg.”

A klip valóban minőségi munka, bár a sztori eléggé nyúlfarknyi, inkább csak jelenet, részlet, a kocsi pedig szuperszexi. Nézzétek meg! A The Adolescens legközelebb március 17-én koncertezik a Babel és az észt Elephants From Neptune társaságában a Kuplungban.

Szofi

Még több The Adolescens cikk itt!
The Adolescens a facebookon

Megosztom.

Comments are closed.