Archív

Kurta Niké és Jaskó Bálint “főszakácskodásával” forgatott klipet a Konyha zenekar Szerelem c. dalukra. Kések, gőzölgő lábasok és szerelem – nézzétek meg!

A 2010 óta aktív Konyha tavaly októberben jelentette meg harmadik, Különbéke c. lemezét, remek album, megint csak frappáns szövegekkel. A Szerelem videóját a PUR E profi stábja készítette, akikkel korábban is dolgoztak már együtt, pl. a Cukor, só klipjén is. A videót Reich Tamás (aki a Subscribe-ból lehet ismerős) rendezte. A klipben a zenekartagok (Szepesi Mátyás, Haller Dániel és Badics Márk) mellett a főszerepre két fiatal színészt, Kurta Nikét (Kút, Terápia) és Jaskó Bálintot (Szociopoly, Hacktion) kérték fel.

“Megalakulásunk óta kb. havonta megkérdezte valaki, hogy fogunk-e valamikor konyhában zenélni. Hét évig vártunk a méltó alkalomra és most végre lecsapjuk ezt a magas labdát.” – mesélte Szepesi Mátyás, a zenekar frontembere. – “Sokat ötleteltünk, milyen videó passzolna a legjobban a Szerelem című dalhoz: romantikus történetet képzeltünk el egy vagy több csavarral. A végleges forgatókönyv több hetes közös gondolkodás eredménye, egymásnak dobáltuk az újabb és újabb ötleteket a PUR E alkotóival, most pedig óriási élmény látni, ahogy a végleges klipben ezek egymásra épülnek.”

A kedves kis szerelmi történet végére tényleg sikerült egy kellemesen bizarr csavart tenni, a klip pedig valóban vérprofi, nézzétek meg!

Konyha a facebookon

Megosztom.

Comments are closed.

Itt a tavasz, dagad a haraszt!

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu