Archív

Ha ismertétek és szerettétek a VL45-öt, akkor a Slowmesh is tuti be fog jönni. Ha nem ismertétek, akkor épp itt az idő, hogy meghallgassátok a bemutatkozó lemezüket: Something New.

A budapesti VL45 két éve kezdte második nagylemezét írni, és írás közben jöttek rá, hogy a lemez anyaga elszakad a korábbi doomos, stoneres mertálvonaltól, és úgy érezték, ezt új néven kéne kihozni. Na, hát így jött életre a Slowmesh, azaz Szabó Dávid (ének), Süle Tamás (gitár), Mészáros-Komáromy Dénes (bassz) és Apró Antal (dob) zenekara. Az általuk NuStonernek aposztrofált zene stoner és nu-metál elemekkel, stílusjegyekkel dolgozik elsősorban, kifejezetten kellemesen dallamos, és húzós, karcos, ahol kell. A bemutatkozó Something New alig néhány napja jelent meg, a lemez producere pedig az ex-Kispál és Kiscsillag dobos, Drastik Putto énekes Mihalik Ábel volt.

Május 6-án a GMK-ban tartják a lemez bemutatóját különleges vendégekkel, spec látvánnyal és exkluzív kiadású lemezzel a Dystopia társaságában (event itt). Nézzetek be!

Szofi

Slowmesh a facebookon

Megosztom.

Comments are closed.