Archív

Tavalyi, Mi a széllel járunk c.kislemezéhez készült klipet jelentetett meg a napokban a trükkös nevű Jáde Nyúl zenekar. Elfolyó képek, különös valóságok, ez a Méreg klipje, nézzétek meg.

Az EP-ről itt írtunk bővebben

A kicsit Gotye-sen induló, lebegős, pszichedelikus dal központi témája a szelf-destruktív függőségek végtelen tárháza. A szövegre és a zene hangulatára remekül reflektál a Méreg videója, amit Csuzi Marci és Kovács Bálint készített.

“A Méreg klipjét 2016 decemberében forgattuk le, három helyszínen. Nagyon hálásak vagyunk Csuzi Marcinak és Kovács Bálintnak, akiknek a segítsége nélkül nem jöhetett volna létre a videó. A klipben mindannyian egy káros élvezetnek vagy szokásnak vagyunk rabjai és nem igazán érdekel bennünket semmi sem, csak lebegünk az éterben. Aztán minden megváltozik, amikor eljönnek értünk a földönkívüliek… vagy csak beflesseljük az egészet?” – mondta el a klipről a zenekar frontembere, Kovács Levente.

A tavalyi EP a zenekar második kislemeze volt, jelenleg új dalokat írogatnak, így mostanában egy kicsit ritkítani fogják a koncerteket, úgyhogy ha látni akarjátok őket élőben, mindenképpen nézzétek meg június 7-én a Hajón a Sorbonne Sexual előtt őket is. Az új dalokból pedig, ha minden igaz, első nagylemezük anyaga fog összeállni. Kíváncsian várjuk!

Szofi
fotó: Hegyi Júlia Lily

Megosztom.

Comments are closed.

Itt a tavasz, dagad a haraszt!

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu