Archív

Tegnap végre megjelent az Apey & The Pea új száma Slaves címmel, amihez a srácok egy nagyon állat videót is készítettek a PUR E csapatával közösen. Erdő, sötétség, koponya és persze zúzós riffek. Vigyázat, stoner vagy sludge elemeket csak nyomokban tartalmaz!

A Devil’s Nectar című 2013-mas lemez óta Apey és csapata is nagyon sok koncerten, tapasztalaton van túl. A második lemeznél a Hellsih-nél (2014.) sem lehetett már rájuk húzni igazán a stoner jelzőt, de a most kiadott dal rakja fel a pontot ennek a történtek a végére. Fogalmazhatnék Makai Laci szavaival is, megunták már azt a hullavonszoló sludge stílust. A Slaves egy iszonyatosan pofátlan, erős és ösztönös szám lett, talán az eddigi legerősebb daluk. Persze, lehet, hogy ez csak az újdonság varázsa, de ez az új, thrash hatásokkal telepumpált vonal szerintem nagyon ott van. A számmal együtt a videó is nagyon el lett találva, jók a képek a beállítások, a kis körítés pedig, hát, finoman fogalmazva is elég para lett. Ja, igen, és végre egy fasza szóló is bekerült a számba. ;) Remélem lesz több is az albumon.

Szeptemberben pedig érkezik az új lemez is HEX címmel, amin remélhetőleg ugyanilyen fasza számok kapnak majd helyet. Pénteken pedig koncert az Akváriumban, a She Loves Pablo, és a The Southern Oracle társaságában. Gyertek, jó lesz!

Zsirmon Norbi

Megosztom.

Comments are closed.