Archív

Három, jól ismert zenész jött össze, hogy újabb üde színfolttal gazdagítsák a hazai rockpalettát; itt az Oltári fiúk és első klipjük, a Merre tovább! Jóféle garázsrock következik.

A trió frontembere a Soundshine-ból, a Synchronring-ból és a Black-Outból ismert Csordás Róbert, a jól odatett gitárokért a Stiff Bastardból és a Wrong Side of the Wallból ismerős Szánthó Dénes a felelős, a mindannyiunk kedvenc Uzipovjában és Necropsiaban is játszó Hargita Gábor pedig dob-fronton erősíti a zenekart. Tavaly nyáron Bánházi Gáborral a Zengőkertben rögzítettek egy ötszámos demót. A felvételeken egyébként Komáromi Imre (Plasic Bitch), Sipos András (Nuke, Stron Deformity) és Vörös Attila (VdoC, Leander Rising) is játszik egy kicsit.

A srácok azóta koncerteztek néhányat, és, persze, születtek új dalok is, úgyhogy érik egy rendes lemez, de addig is, a Thrashit készített nekik egy remek kis videót, jóféle Thrashit-stílusban, nézzétek meg:

Az Oltári fiúk élőben Nagy Dávid szólóalbumának előzenekaraként játszanak majd május 19-én a Dürerben, csekkoljátok le őket!

Szofi

Oltári fiúk a facebookon

Megosztom.

Comments are closed.