Archív

A márciusi teltházas lemezbemutató koncert után újra pesti klubkocert a’la SUNSET. Az akkor megjelent We Are Eternity c. nagylemezről itt egy újabb klipes dal, a Self-mutilation. Csekkoljátok!

A Self-mutilation a We Are Eternity nyitó, és egyben az egyik leghúzósabb tétele, tipikus hentelős, már-már, HC metál, ugyanakkor technikás, összetett dal. A videót a PUR E csapatából Bertold Brautigam készítette, a felvételeket pedig a lemezbemutatón rögzítették a Dürer Kertben, ami a zenekar számára az eddigi legfontosabb mérföldkő volt.

“Arról az érzésről mesél a szöveg, amikor az ember életének bizonyos területe nem működik, hiába hitegeti magát. Aztán a hitegetés átcsap bizonyosságba és annak dacára, hogy az adott dolog – legyen az barátság, párkapcsolat, munka – nélkülözhetetlennek tűnik, az ember dönt és megcsonkítja magát a nem működő végtagtól, ami eddig lebilincselte.”

A videó ugyan egyszerű kocertklip, de érdemes megemlíteni, hogy a lemez színvilágát tudatosan használják itt is, ami igen nagy tudatosságra, profizmusra vall. Lessétek meg, élőben pedig legközelebb május 3-án játszanak a GMK-ban (infó itt).

SUNSET a facebookon

Megosztom.

Comments are closed.