Archív

Baron Mantis alig két éve robbant be a hazai rockéletbe, de ők az egyik leggyorsabban népszerűvé vált banda. A duó (Davey és Victor Mantis) első nagylemeze, a Vis-á-Vis bátor, újító (itt írtunk róla), most meg a saját életükről forgattak klipet a lemezen szereplő Enter the Baron c. dalhoz.

“A videó bemutatja, hogy kik voltunk, mivé szerettünk volna válni, és mik lettünk – mondta Davey Mantis. – Victor például egy vidéki tojás vállalkozást üzemeltető családból érkezett. Én sok sportban kipróbáltam magam, jelenleg egy multinál dolgozom. Ezeket mind-mind visszaadja a képi világ.”

Davey Mantis (ének, gitár) és Victor Mantis (dob, vokál) Kerekes Péter rendezővel rém egyszerű és letisztult klipet készítettek a Cseh Tamás Program támogatásával, ám annál ütősebbre sikerült a videó. A srácok nemrég fejezte be országos turnéját a Hiperkarmával, közben új lemezen is dolgoznak, amit őszre terveznek, de addig is, élőben elcsíphetitek őket június 21-én a Zene Ünnepén (Várkert Bazár), meg persze a fesztiválokon is.

Szofi

Megosztom.

Comments are closed.