Archív

The Wonderland sztorija egészen érdekesen alakul, sűrítve írják a történelmüket, mint három másik együttvéve. Most éppen megnyertk a Hard Rock Rising-ot, a Hard Rock Café nemzetközi tehetségkutatóját. Elkaptuk a srácokat egy villáminterjúra.

Hard Rock Café évek óta viszi a világ minden pontján a Hard Rock Rising tehetségkutatót, ahol a tét igen magas. Néhány éve mi is végigkövettük a fordulókat, ahol az Ozone Mama tarolta le a közönséget, és azóta Fonogram-díjat is kaptak. Most újra szurkolunk, ezúttal a budapesti The Wonderland-nek, az utcazenészekből összeállt bandának, akik 9 hónapja még a klubok közelében sem nagyon jártak. Most előttük a lehetőség, hogy külföldön zenélhessenek.

Amennyire belelátok most a dolgokba, azt tudom mondani, érződik a Hard Rock Rising versenyen, hogy ez a legnagyobb rockzenés verseny a világon. Lehet érezni a szervezésen. – meséli az inkognitóját megtartó zenekar – Szerintem a többi magyar tehetségkutató egyszerűen nem fedez fel tehetségeket, csak kiválasztanak egy átlagos zenekart és a seggük alá raknak mindent. A Hard Rock Rising-ról ez nem mondható el. Akik itt nyertek, azért elég sokra vitték utána.”

Az országokon beül lezajlott élő fordulók után (háromszor három zenekar mérettetett meg, majd volt egy hazai döntő) most a nemzetközi zsűrin a sor, hogy kiválassza a bejutott zenekarok közül ki játszhat majd az idei gigakoncerten Miamiban a Hard Rock Stadiumban. A zsűri döntését azonban befolyásolja, hogy a zenekar ReverbNation oldalán mekkora az aktivitás, úgyhogy nyomkodjátok, hallgassátok őket sűrűn és sokat!

“Mindig az volt az álmom, hogy összeálljon ez a zenekar, soha nem számított, hogy senki nem hitt benne rajtam kívül. Örülök, hogy egyre inkább csak azzal foglalkozhatok, amivel szeretek, és nem kell egy gyárban rohadnom vagy 8 órákat utcán játszani. Pár napja derült ki, hogy nyertünk, 25- én volt a döntő. Azóta már beszéltünk pár emberrel, többek között Tettinger Zsolttal, a budapesti Hard Rock Cafe general managerével, reméljük összejön egy Hard Rock Cafes koncert, illetve reméljük, hogy egyre jobb helyeken játszhatunk egyre több embernek.”

Décsy Eszter

The Wonderland a facebookon

Megosztom.

Comments are closed.