Archív

Kopott kerti székek, felfújható kismedence, hordós kőbányai, bográcsban rotyogó paprikáskrumpli és magasélet érzés a hátsó kertben, na, meg a csutkáig tekert új The Somersault Boy lemez, ez kell a nyári hétvégére!

Hivatalosan is nagyon beütött a nyár, és ha a városban ragadtál és már nincs kedved a Madách téren vagy a Deákon pusztulni, szervezz egy jó kertipartit a haveroknak. A The Somersault Boy új lemeze ezennel kötelező elem lesz, hogy ledobáljátok a textilt a sövény mellé. Blink182 és Beatles egybegyúrva egy 2017-es powerpop lemezzé, ez a Come On Feel The Misery.

Sallai László a Szabó Benedek és a Galaxisok basszerosának neve nemrég újra előtérbe került az új Felső Tízezer kislemez kapcsán, de van ám neki egy korábbi, jóval eredetibb és fílingesebb bandája is 2009 óta, a The Somersault Boy, akikkel az első anyag, a Herminamező Sickpop EP egyenesen zsánerteremtő volt, már, ha ezen a színtéren lehet ilyenről beszélni. Az eredetileg egyszemélyes projekt trióvá bővült (Sallai László, Horváth Zoltán és Mika Sundholm), jött még egy EP, majd a Normafa Records gondozásában immáron a második nagylemez is, a Come On Feel The Misery.

Az a legjobb a The Somersault Boy dalaiban, hogy egy pillanatig sincsenek túl komolyan véve, és ez a könnyedség első hallgatásra átragad ránk. Catchy lemez, jóféle oldschool, koszos hangzással. A tagok többi zenekarainak (Horváth Zoltán pl. a Summer Schatzies-ban és a Terrible Tedben is felbukkant) hatása és zenei világa is visszaköszön, meg a régi, könnyed poppunk korszak és a mostani garage hullám. Sokszor erre bulizós lemez, pörgessétek a vízparton!

Décsy Eszter

The Somersault Boy a facebookon

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu