Archív

Megérkezett a második dal is a szeptemberben megjelenő HEX című Apey & the Pea lemezről. Lehetek őszinte veletek? Nem vártam mást, és nem is lepődtem meg. De mindezt a legjobb indulattal mondom. Olyan amilyennek egy tökös, fasza A&tP dalnak lennie kell, van benne zúzás, és kemény bólogatós rész is.

Persze azt is érdemes mindenképp kiemelni, hogy már a Slaves is, ez a dal meg aztán végképp tökéletesre lett gyúrva. Kicsit más, mint az előző lemezen lévő számok, a Death mégis beleillik a JudasAbraham páros közé. Itt is megvan a végítélet hangulat, csak itt inkább becsomagolták a srácok egy nagy adag thrash fóliába, hogy még nagyobbat üssön. Megjegyzem, szerintem nagyon ott van ez az új irány, mondhatni üdítően tud hatni. Már nagyon várom az új albumot, ilyen őrületekkel nem lehet betelni egy nehéz nap után, vagy csak egy könnyed metróúthoz is tökéletes. Hallgathatod és üvöltheted a világba!

Ezt a dalt élőben a srácoktól legközelebb Budapesten a Barba Negra Track deszkáin hallhatjátok júius 26.-án. Mindenképp menjetek!

Zsirmon Norbi

Még több Apey & the Pea itt!

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu