Archív

Idén harmadik éve létezik az Ubik intézménye, mely ez idő alatt nagyban hozzájárul, a fesztiválozás, a közön/sség és a környezettudatosság fogalmainak paradigmaváltásához, vagy legalábbis egy új fesztiválozói kultúra kialakulásához. Az Ubik szemlélete alulról épít, szem előtt tartja a valós életben való kapcsolatépítést és hogy ki lehet kapcsolódni úgy is, hogy azzal nem generálunk egy hektárnyi felesleges szemetet mellé.

Emellett elsők között volt az Ubik azon fesztiválok között, akik felismerték, nem csak a gigászi összegeket elkérő headlinerekkel lehet megtölteni egy fesztivált, sőt!

UbikFarm, feketén-fehéren.

Az UbikEklektiken részt vevők már megismerkedhettek az eseményeknek történeti keretet adó sci-fi jellegű alapsztorikkal, mely mentén szerveződik a fesztivál zenén felüli, közösségépítése. Az UbikFarmot a feketék és fehérek, hívták életre, az ősi kontúrok, akik kultúrájuk megismerésén dolgozva meghívják a színeket, hogy együttes munkával feltárják rejtett múltjukat. A színek mentén szerveződő fesztivál, az UbikEklektiknél megismert törzsek logikájával működik, cél: elősegíteni, hogy új ismeretségek alakulhassanak ki, hogy ne csak a barátaiddal lógj, de biztosan találkozz új emberekkel és élményekkel is.

Időpont: július 6 – 9
Helyszín: Farmunk
Esemény link
Jegyek / Crowdfunding


Az UbikEklektik közösségi-kulturális fesztivál.

Idén 3. alkalommal kerül megrendezésre, a már jól ismert zebegényi Szőnyi Táborban. Idén négy törzs találkozásának ünnepén vehetsz részt, egy helyen ahol a párhuzamosok összefutnak. Mindannyian tartozunk valahova és látjuk emiatt, hogy vannak akik mások, mint mi. A mindennapi élet, mindennapi embereit a félelem sajnos saját törzsébe kényszeríti, még ha kíváncsisága vonzaná is a többi törzsek megismeréséhez, ezt az év nagy részében nem teheti meg. Ezért az UbikEklektik már harmadik éve hozza össze azokat a törzsieket, akik nem elégednek meg saját kultúrájukkal, hisznek a változatosságban és az egymás megismerésében rejlő plusz tudásban. Évente egyszer, a Dunakanyar rejtekében, biztonságosan megoszthatják egymással szokásaikat és értékeiket.

Időpont: augusztus 31 – szeptember 3
Helyszín: Szőnyi Tábor
Esemény
Jegyek / Crowdfunding: hamarosan..

Megosztom.

Comments are closed.