Archív

Újabb klip-noirral jelentkezett a mostanra teljesen angliai székhelyű Black Nail Cabaret. A decemberben megjelent Dichromat c. nagylemezükhöz ez már a harmadik videó, ezúttal a nyitódalt, a Sister Sister-t mozgóképesítették meg.

A Dichromat a duó harmadik nagylemeze (itt írunk róla bővebben), ami a 2016. nyári tagcsere után jelent meg, Árvai-Illés Emese mellé az eredeti másik tag, Tarr Zsófi helyére Árvai Krisztián addigi producer lépett, aki a Sister Sister klipjében tűnik fel először.

“A videót Dungeness-fokon forgattuk, Anglia déli csücskén, egy teljesen elhagyatott partszakaszon, ahol atomerőművön és pár elszórt kertesházon kívül semmi nincs, csak elhagyott halászhajók és rákpáncélok. Az egész teljesen szürreális élmény volt, reméljük ez a videón is átjön.” – mondta el nekünk Emese.

A klipet ezúttal is Vágó Bianka rendezte és szerkesztette, akivel már dolgoztak együtt a Satisfaction és We Like To Suffer videóinak készítésénél is.  A közös munka eddig is nagyon eredményes volt, úgy tűnik, remekül ráéreznek egymás világára, a klipekből jól átjön a dalok hangulata, és ezúttal sincs ez másként. A Black Nail Cabaret duója egyébként egy újabb lemezen dolgozik, és hamarosan – 5 év után – visszaköltöznek Magyarországra is. Ennek örömére két koncertet is bejelentettek már; augusztus 26-án az A38 teraszán az ION-nal, majd szeptember 23-án az angol Attritionnel és a magyar Planetdamage-el a Supersonic – Blue Hellben játszanak majd. Addig is, nézzétek meg a klipet alább:

Szofi

Black Nail Cabaret a facebookon

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu