Archív

Amerikában készült a The Hellfreaks legújabb klipje. A csajfrontos punk rockerek legutóbbi albuma, az Astoria tavaly jelent meg – azóta szétkoncertezték magukat Európában és két állomás között még egy USA-ban forgatott produkció is belefért.

Új klippel jelentkezett a The Hellfreaks. A külföldön egyre nagyobb sikereket bezsebelő csapattal már korábban is interjúztunk, pár sorban a legújabb videóról is beszámoltak nekünk:

„Nagy öröm számunkra, hogy bemutathatjuk nektek vadonatúj Burn The Horizon című videoklipünket. A dal 2016-ban megjelent Astoria című lemezünkön debütált, a német Wolverine Records gondozásában” – mesélte Shakey Sue alias Radnóti Zsuzsa a banda frontasszonya. – “Az új videoklip egy igazán egyedi és különleges közreműködésnek köszönhetően jött létre. Steven Shea (amerikai író, producer, aki korábban már számos videoklipet rendezett, illetve több amerikai filmnek volt a producere), már hosszú évek óta a zenekar rajongója, ezért felajánlotta számunkra, hogy profi csapatával elkészít egy teljes videoklipet, melynek rendezői és írói feladatait is magára vállalta.”

A videó egyediségét a rendezés mellett a forgatási helyszínek adják, hiszen a “viral video” az alkotás egyetlen része, amely Budapesten készült, minden más jelenet az Amerikai Egyesült Államokban található helyszíneken került leforgatásra. Fogadjátok szeretettel!

Kun Alíz

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu