Archív

Amerikában készült a The Hellfreaks legújabb klipje. A csajfrontos punk rockerek legutóbbi albuma, az Astoria tavaly jelent meg – azóta szétkoncertezték magukat Európában és két állomás között még egy USA-ban forgatott produkció is belefért.

Új klippel jelentkezett a The Hellfreaks. A külföldön egyre nagyobb sikereket bezsebelő csapattal már korábban is interjúztunk, pár sorban a legújabb videóról is beszámoltak nekünk:

„Nagy öröm számunkra, hogy bemutathatjuk nektek vadonatúj Burn The Horizon című videoklipünket. A dal 2016-ban megjelent Astoria című lemezünkön debütált, a német Wolverine Records gondozásában” – mesélte Shakey Sue alias Radnóti Zsuzsa a banda frontasszonya. – “Az új videoklip egy igazán egyedi és különleges közreműködésnek köszönhetően jött létre. Steven Shea (amerikai író, producer, aki korábban már számos videoklipet rendezett, illetve több amerikai filmnek volt a producere), már hosszú évek óta a zenekar rajongója, ezért felajánlotta számunkra, hogy profi csapatával elkészít egy teljes videoklipet, melynek rendezői és írói feladatait is magára vállalta.”

A videó egyediségét a rendezés mellett a forgatási helyszínek adják, hiszen a “viral video” az alkotás egyetlen része, amely Budapesten készült, minden más jelenet az Amerikai Egyesült Államokban található helyszíneken került leforgatásra. Fogadjátok szeretettel!

Kun Alíz

Megosztom.

Comments are closed.

A lájk felmelegít, és tele van C-vitaminnal.

Kövess minket facebookon!

 

 NOWmagazin.hu