Archív

Nemrég még Harcsa Veronika hangján szólaltak meg a trip-hop, nujazz és elektronika jegyeit egybegyúró Bin-Jip dalok a Pontoon-on, hamarosan viszont új hangok színesítik az Andrew J vezette zenekart, mégpedig Mózes Tamara és Pátkai Rozina személyében.

Andrew J valamire nagyon ráérezhetett a Bin-Jipnél, és a korábbi tagok kiszállása nem akasztotta meg, sőt, még komplexebbé teszi a produkciót. Ugyanis nem csak két új énekesnővel bővül a zenekar, hanem Kaltenecker Zsolt (Special Providence) négy év kihagyás után visszatér, illetve Lantos Zoltán hegedűművész is csatlakozik hozzájuk, aki indiai kalandozásai során teljesen egyedülálló hangzást alakított ki öt és 5+16 húros hegedűivel. A lányokat is ismerhetjük már korábbi produkciókból; Mózes Tamara különböző projektjeivel évek óta jelen van a nemzetközi zenei életben, főleg a jazz, a sanzon és az improvizatív zene világában. Pátkai Rozina elsősorban brazil bossa nova dalok előadójaként vált ismertté, és több nemzetközi zenei díjat tudhat magáénak.

Szeptember 22-én mutatkoznak be élőben is az A38-on, méghozzá a vizuál művészeti kollektíva, a Kiégő Izzók látványvilágával, ráadásul a készülő új lemezükről is csepegtetnek pár újdonságot.

Szofi

Megosztom.

Comments are closed.