Archív

Apey, azaz Áron Andris kivonult a természetbe, hogy live videót készítsen legutóbbi szólólemezének címadó dalához. Íme, ilyen az, ha a szemedbe süt a nap forgatás közben.

Az Apey & the Pea nemrég jelentettem meg harmadik nagylemezét, múlt szombaton nyomtak egy teltházas lemezbemutatót is az A38-on, és azt gondolná az ember, hogy semmi idejük nincs mostanában mással foglalkozni, főleg, ha még át is kell terveztetni a logójukat és átvarratni a tetkóikat csillámpónisra, ahogy egyesek azt helyesnek gondolnák Kecskeméten. Ellenben a frontember, Apey, nem nagyon szeret unatkozni, már be is jelentette készülő harmadik, Stranger c. szólólemezét, amit október 21-én mutat majd be a Hajón.

„Általában próbálok mindig valami újat keresni, és mindig találok is. Most egy picit azt volt a koncepcióm, hogy nem szeretnék halálra fejteni mindent, nem szeretnék gondolkozni, vagy túl tervezni. Nagyjából két hét leforgása alatt írtam július végén, majd még két hét alatt rögzítettem itthon. Hallgatva ezt a lemezt olyan, mint egy régi, ismerős barát, akit már hallottam, de tudom, hogy mégsem. Nehéz megfogalmazni szavakkal, de nagyon megnyugtató érzéssel tölt el.”

A zseniális 2010-es Feathers, Black Flowers és a tavalyi Foxes után ott volt még a Trillion lemez is, most meg egy irgalmatlan Pea lemez, alig győzzük kapkodni a fejünket.

Rókák az alvás és ébrenlét határán – interjú Áron ‘Apey’ Andrissal a -Foxes- kapcsán
Olvassátok el!

A Foxes videóját két barátjával, Bikali Sanyival és Zsoldos Dáviddal forgatták a Kis-Balatonnál, gyönyörű napsütésben. Nézzétek meg!

Décsy Eszter

Megosztom.

Comments are closed.