Archív

Összeállt az idei BuSH fellépőinek névsora. 14 ország, 33 koncert, több mint 250 szakember és a nemzetközi zenei élet fontos szereplői is ott lesznek a kelet-európai régió fesztiválján. Idén is masszív eseménysorral készül Magyarország egyetlen könnyűzenei showcase fesztiválja, a Budapest Showcase Hub, amely ugyanannyira szól a szakmának, mint a zenerajongó és értő tömegeknek.

A BuSH erre a pár napra a Balkántól a Baltikumig, a szintis elektronikától a cipőnézős gitárpopig vár zenészeket, menedzsereket, újságírókat, zeneipari szereplőket, hogy szégyentelen kapcsolatépítések mellett együtt fejtsék meg, miként lehetne a siker felé lendíteni a kelet-európai mérleget. A szakmai programok sora többek között egy Grammy-díjas zenei producer előadásával is bővült.

November 15-17 között 33 együttes érkezik Balkántól a Baltikumig, hogy bevegye a fővárosi bulinegyedet:

Magyarország: Ivan & The Parazol, The Qualitons, Dope Calypso, mius, Middlemist Red, Blahalouisiana, Deep glaze
Fehéroroszország: Mustelide, Super Besse
Horvátország: NLV, The Black Room
Csehország: Acute Dose, Lazer Viking
Észtország: Mart Avi, NOËP
Lettország: Polifauna, Alise Joste
Litvánia: Beissoul & Einius
Lengyelország: Kamp!, Agim, LOR
Románia: Helen, Byron
Oroszország: Wet Red, Lucidvox
Szerbia: Stepa, Straight Mickey and the boyz
Szlovákia: Tolstoys, Bulp,
Szlovénia: Torul, persons from porlock
Ukrajna: Panivalkova, Koloah

A november 15-i nyitóestén az Akvárium Klubban fellép három nagyszerű együttes (Ivan and the Parazol, Kamp!, NOËP), emellett ez lesz az első nagy bulija a kelet-európai zenei életre koncentráló videó csatornának  #newkidsfromthebloc-nak. Itt szélesvásznon is láthatóak lesznek a csatorna legfrissebb videói.

A korábban bemutatott szakmai programok mellett, a Grammy-díjas zenei producer Matt Lawrence is csatlakozott az előadók sorához, aki november 16-án tart előadást a Teslában. Ha valaki, akkor ő tudja hogyan válik arannyá egy producer kezében egy dal, illetve hogyan tehet világsztárrá egy előadót egy sajátos hangzás. Lawrence olyan zenészekkel dolgozott együtt mint Adele, Amy Winehouse, Ellie Goulding, Black Eyed Peas, Mumford & Sons, Naughty Boy, Emeli Sande, Robbie Williams, Scissor Sisters, George Michael, The Who, The White Stripes, Lady Gaga, Beyoncé, Paloma Faith vagy a Groove Armada.

A Mumford & Sons Babel című albumán végzett munkája miatt kapta meg a Grammy-díjat. Az album a világ több országában a toplisták első helyén mutatkozott be, az Egyesült Királyságban azóta tripla platinalemezzé vált, és több mint 2.5 millió példányt adtak el belőle csak az Egyesült Államokban.

Csatlakozz a BuSH nyitóeseményéhez és #newkidsfromthebloc bulijához!

Jegyvásárlás, együttesek és konferencia program:
www.budapestshowcasehub.com
https://www.facebook.com/budapestshowcasehub/
https://www.instagram.com/budapest_showcase_hub/

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu