Archív

Lemezszerződés kalifornbiából, sunshine, rock and roll, irány a világhír! Az Ozone Mama a kaliforniai Ripple Music írt alá lemezszerződést a minap.

Emlékszem, amikor még alig ismert kis zenekar voltak a Hard Rock Café színpadán… Milyen hamar felnőnek, mondom magamban párás tekintettel. Azóta persze rengeteg minden történt velük, és sikeres amerikai turné és Fonogram-díj után igazából már nem is lepett meg igazán a hír, hogy végre, hatalmas szintet lépve a nemzetközi mezőnyben, lemezszerződést is kaptak. Az Ozone Mama, azaz Székely Marci (ének), Gábor Andris (gitár), Dobos Gergely (basszusgitár) és Gulyás Máté (dobok) hajója úgy tűnik, hamarosan igazi nagy révbe ér.

“Ők figyeltek fel ránk, mivel az előző album nagyon tetszett nekik, így elkezdtünk tárgyalni velük. Az új albumra rábólintottak. Egy év folyamatos levelezés eredménye az, hogy megállapodtunk velük.” – mondta nekünk Gábor András.

Ripple Music egyébként egy igen jól menő, piacvezető stoner, pszichedelikus, doom és heavy rock kiadó, az ő csapatukba tartozik többek között a Mothership, a The Flying Eyes, a Wo Fat, vagy az Ape Machine is, sőt még saját nyári fesztiváljuk is van Svédországban.

“Vannak összefüggő részek az új albumon, hangulatilag halad a vidámabbtól a borúsabb felé, a dalok hangzását tekintve a könnyedebb rocktól a súlyosabb space-rock felé. A pszichedelia végigkíséri a lemezt, megtűzdelve helyenként egy kis funk-kal is. Mindemellett megszokott Ozone Mama lemez lesz, még ha helyenként kísérletezősebb is.” – mondta el András a januárra tervezett Cosmos Calling névre keresztelt lemezről, amiről egy dal máris meghallgatható:

A srácok most éppen Európában turnézgatnak, de figyeljétek a koncertdátumokat a facebookjukon, nemsokára itthon is játszanak majd. Kíváncsian várjuk a lemezt és gratulálunk nekik!


fotó: Debreczi János Gergely

Az NKA – Cseh Tamás Program támogatásával

Megosztom.

Comments are closed.