Archív

Új Sunbabiez dal és videó debütál itt és most. Öregedő cowboy a magyar erdőkben; nézzétek meg a Shining in the Deep klipjét!

Az általában nem túl vidám szövegvilággal dolgozó post-indie powerpop trió Eslie projektjeként indult 2007-ben. 2010-ig jó néhány zenész megfordult a formációban, mint például Szőts Péter (dob – Mara Falls), Urbán Bálint (basszus – Cielo Dive) vagy Kovács Violka (billentyűk – Acoustic Loops), de a nagy fluktuáció közepette mégiscsak sikerült két EP-t is összerakniuk; a 2007-es Bang Bang Bubleat és a 2009-es Crashparkot.  Legutóbbi, 2014-es We Must Die Alone című nagylemezét Eslie egyedül készítette, majd megismerkedett Mentes Matyival (basszus) és Malakuczi Bencével (dob), akikkel idestova két éve zenélnek együtt.

“A Shining in the Deep című dalunk és egyben klipünk egy elpazarolt élet kései felismeréséről szól. Arról, hogy nem tudjuk, mi is fontos valóban számunkra, és csak akkor ébredünk rá, amikor már késő. A videót a téli hidegben forgattuk nem túl komfortos környezetben, belénk fagyott a szar is. A dal érdekessége, hogy Székely Marci vocálozik benne az Ozon Mamábol. A videóban Pálfi Gabriella a belgiumi Trocadero Theatre, Dream’s Production társulat táncosa szerepel még, aki a Rajko Talentum Zene- és Táncmüvészeti Iskola modern táncszakirány tanára is egyben. A klipet ismét saját magunk csináltuk, Mentes Matyi volt az operatőr és jómagam a vágó, a főszerepet pedig jó édesapám vállalta el.” – mondta el nekünk Eslie a klipről.

A dalt Scher Victor Max keverte, mint ahogy a legtöbb Sunbabiez dalt is, és lassan de biztosan jön majd a folytatás is. Nemcsak új dalokon, de egy új klipen is dolgoznak, ami várhatóan nyár elején jelenik majd meg, de addig is január 10-én láthatjátok őket a Kuplungban, ami Malakuczi Bence dobosuk utolsó fellépése lesz velük, aztán elválnak az útjaik. A koncerten játszik még a Wolf of Mind és a The Royal Freak Out is, nézzétek meg őket élőben is!

Décsy Eszter

Megosztom.

Comments are closed.