Archív

Azt mondják, mindíg a nőkkel van a baj. Hát, valakinek valami nagyon elpattanhatott, ha így ábrázolja a nőket, ahogy teszi ezt a The Beans legújabb klipjében, ami a Woman c. vadiúj dalukhoz készült, új felállásban. A videó itt és most látható először, nézzétek meg!

A The Beans Glitch c. lemeze még tavaly jelent meg, igazi garázs rock dalok gyűjteménye, és egészen idáig a srácok ezt a vonalat vitték, gitár- és telefonzúzásokkal megtűzdelve, most viszont tagokat és hangzást is váltottak. Kísérő gitáros helyett egy billentyűs kapott helyet, ami a zenekar frontember, Vida Áron szerint kifejezetten doorsos hangzást hoz a zenéjüknek, már, ha ebben a regiszterben van ilyen. Ám az új tagok nevét még nem volt hajlandó elárulni, a január 26-i A38-as koncertjükön fogja lerántani róluk a leplet.

Ezt láttátok már?
NOWmagazin a konyhában: THE green BEANS

Romantikus ebéd a The Beans zenekar tagjaival, ahol fény derült rá, hogy a banda valójában a GTA-ban elfojtott indulatok manifesztációja csupán. Lehull a lepel a hírhedt gitárpusztító Áron… tovább a videóhoz!

A Woman a februárban megjelenő új kislemezük előhírnöke, amit majd egy turné követ, aztán rástartolnak a következő nagylemezre. A dalt Áron írta és vette fel, a videóban pedig az 1988-as Gandahar Light Years és Vince Collins Malice in Wonderland c. animációja van összefűzve, kellemesen beteg módon. Rajzolt pszicho-trip a nyúl üregéből, fogyasztása csak saját felelősségre!

Décsy Eszter

Megosztom.

Comments are closed.