Archív

Duna-parti kutyasétáltatásból dal az elszakadásról, önmagunkra figyelés búslakodás helyett, kávézgatás Újlipótváros kis kávézóiban, avagy itt a Runaway, egy vadiúj dal és klip a NAGYEDiproject-től, nézzétek meg!

NAGYEDit korábban az Edi & Kolos gitár-ének duóban és a triphopos Anyu Nem Seedelben ismerhettük meg, más egyéb formációk mellett, ám pár éve ezeket maga mögött hagyva újabb saját zenekarba kezdett, így alakult meg a NAGYEDiproject, amiben az Edi által írt dalokat a többiekkel, azaz Gyarmati Fannyval (gitár), Budai Benjáminnal (billentyűk), Kocsis Dániellel (dob), és Szabó Kristóf Márkkal (basszusgitár) közösen hangszerelik meg, és viszik az országszerte színpadra. Triphopos alapokra épülő zenei világukba simán beférnek soul, r’n’b, jazz, világzenei és poprock elemek is. Valamire rendesen ráéreztek ezzel az iránnyal, dalaikat hallgatva valóban nem átlagos zenei élményben van részünk. Legújabb dalukat a napokban a Kuplungban mutatták be élőben, és már el is készült hozzá egy vadiúj klip.

“A dal első versszaka és ötlete egy Duna-parti séta során született, majd hazarohantam és elkezdtem a looperrel játszadozni. A következő próbán bedobtam a srácoknak, és mindenki hozzátette a saját hangszerét és részét, érkezési sorrendben – így született 2 óra alatt az első abszolút közös hangszerelésű dal Gyarmati Fannyval (gitár), Budai Benivel (billentyűk) és Kocsis Danival (dob), később pedig Szabó Kristóf (basszusgitár) is csatlakozott a zenekarhoz. Ezért is vettük fel a Runaway-t és készítettünk ehhez a dalhoz videót, mert igazi közös szerelemgyerek, és szeretjük az üzenetét is: ne ragadjunk bele nem működő emberi kapcsolatokba – legyen az baráti, szerelmi, munkahelyi… -, hiszen amíg mi nem szeretjük és fogadjuk el saját magunkat, addig úgysem lesznek ezek a kapcsolatok tökéletesek, úgyhogy dolgozzunk inkább magunkon búslakodás helyett.”  – mesélte a dalról Edi.

Szofi

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu