Archív

Az Óriás meghekkelte földünk gravitációs mezejét a PUR E stábjának segítségével. Pasztell-klip a tavalyi nagylemezről: itt a Kezdjük el vadiúj klipje!

A tavaly megjelent Minden villany ég az Óriás legfelszabadultabb, legkompromisszummentesebb nagylemeze, a 2017-es év egyik legerősebb albuma volt. A lemezhez eddig csak szövegvideók készültek, most azonban vettek egy nagy levegőt, és Egyedi Péter, a zenekar frontembere gondolt egy merészet, és még a rendezésbe is belevágott.

Megjelent az Óriás negyedik nagylemeze, a Minden villany ég
Három, gyors egymásutánjában megjelent beharangozó dal után megjelent az Óriás negyedik nagylemeze, a Minden villany… tovább a cikkhez!
Ezek 2017 legjobb hazai lemezei, szerintünk
Az Óriás lemeze benne volt a tavalyi top 5-ben, nézzétek meg a többit is!

„Egy kifejező klipet szerettem volna készíteni, ahol a főszereplő áttöri a határait, hogy a dallal közösen érjen egy felszabadult, súlytalan állapotba.” – mondta el Egyedi Péter. – „A dal lüktetése sugallta, hogy táncos videót készítsünk, de semmiképp sem szerettem volna – és nem is tudtunk volna – hagyományos tánc-klipet készíteni. A klip főszereplője, Bathó Gabi elképesztően nyitott volt, hogy a hagyományosabb elemeken túl új, nem szokványos megközelítéseket is találjunk. Hihetetlen alázattal és munkával segített minket, hogy izgalmas, a gravitáció törvényeit megkérdőjelező jeleneteket mutathassunk egyszerűen elforgatott képekkel.” 

A klip elkészítésében a korábban is remek klipeket készítő PUR E stábja volt Egyedi segítségére, nézzétek meg:

Az Óriás útnak indul a The Devil’s Trade társaságában, Székesfehérvár, Pécs, Debrecen, Miskolc és Kecskemét után áprilisban az Akváriumban láthatjátok majd őket élőben.

Décsy Eszter

Megosztom.

Comments are closed.

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu