Archív

A Fishing on Orfű tavaly, a 10. szülinapja alkalmából indította el a nagy Fishing-archívumot, amely a fesztivál összes fellelhető felvételét tartalmazza – egy óriási videótár formájában. A szervezők már akkor jelezték, hogy az archívum egy élő, évről évre bővülő rendszer lesz. A Fishing ezennel megkezdte a 2017-es frissítést, itt az első adag, a tavalyi ORFŰ10 Nagyszínpad fellépőivel.

A fesztivál idén heti ütemezésben, színpadonként tölti fel azt a kb. 120 teljes koncertet, amit 2017-ben rögzített, így március közepére összesen már közel 600 koncert lesz elérhető a Fishing-archívum oldalán.

Az archívum 2017-es frissítésének menete:

02.05. ORFŰ10 Nagyszínpad
02.12. Kacat Nagyszínpad
02.19. PMFC színpad
02.26. Jameson színpad
03.05. Borfalu
03.12. A tűzhöz közel & Víziszínpad

Ezen a héten az ORFŰ10 Nagyszínpad videói kerültek nyilvánosságra:

Jövő héten a fesztivál legnagyobb zenei helyszínén, a Kacat Nagyszínpadon készült felvételek jönnek!

Az archívumban évenként lehet böngészni a Fishinges koncertek között, 2012-től már színpadi bontásban is, de természetesen a keresővel az érdeklődők egy gombnyomással megtalálhatják kedvenceik összes felvételét. Érdekesség, hogy a hangfelvételek nagy részét Kálocz Tamás, a fesztivál főszervezője gondozta. A vágás oroszlánrészét Fekete Gyula vállalta.

A nagy Fishing-archívum itt érhető el!

A Fishing on Orfű fesztivált 2018 június 20-23. között szervezik meg, a bérletek nagy része már elkelt. Jegyek a Ticketportal hálózatában kaphatók, SZÉP kártyával a Tixa rendszerében lehet vásárolni.

Megosztom.

Comments are closed.