Archív

Feszesedik a nyár eleje, alakul a fesztiválszezon, jönnek a line-upok. Ezt épp a Kolorádótól kaptuk frissen, melegében, tolmácsoljuk is nektek izibe’. Ott tali idén is!

Az előző line-up bejelentés óta tovább ütöttük a bookingot, hogy egy újabb körös bejelentést is tehessünk. Az R&B úttörő Kelela, a hedonista zajongó Wavves, a műfajokon túli Chino Amobi vagy éppen Ghána nemzeti sztárja, Ebo Taylor mellett velünk lesz a madridi csajcsapat, a Hinds, akik napáztatta, könnyen csordogáló és azonnal tapadó dalaikkal varázsolnak még szebb nyarat az erdőben. Hozzájuk csatlakozik elektronikus zenei oldalról újabb három izgalmas külföldi előadó: a svéd Axel Boman, az amerikai Avalon Emerson, és a tokiói Powder. Persze, a hazai zenekarok legjobbjai, vagy legelvadultabb kísérletezői is színpadra lépnek.

Lesz itt minden, 24 órás technó, hét külön, kifejezetten az erdei díszletbe ágyazott helyszín, a budapesti fiatal kortárs művész generáció progresszív és mindenféle aktualitásra reagáló projektjei, chill és miegymás, hogy a tombolás mellett se unatkozz. A magyar kortárs alkotói közeg legfrissebb és legkísérletezőbb alakjai és kollektívái együtt gyúrják majd az idei Kolorádót teljessé. Gyere az erdőbe június 13-16. között!

Alább egy képecske a III. Kolorádó fesztivál újabb fellépőiről. Tavalyi és tavalyelőtti beszámolónkat is megleshetitek!

Megosztom.

Comments are closed.