Archív

Különleges pillanatok, borzongások, színkavalkád Jónás Vera és zenekara, a Vera Jonas Experiment első magyar nyelvű dalában és a hozzá készült trükkös kis slow motion videóban. Nézzétek meg!

2016 egyik legjobb lemeze után Jónás Vera most nem egyedül alkotott, Hegyi György dalszövegíróval és Krizsoval (Vranik Krisztián producer) kooperáltak és raktak össze egy könnyed dalt. A szöveg játékosságát élénk színekkel, slow motion trükkökkel és egy csomó izgalmas képi megoldással jelenítik meg a klipben, amit Miki357 készített, aki sok fantasztikusan jó klipet készített már korábban is.

„A dal azokból az élményekből kiindulva született, amiket akkor éltem át, amikor az élet valamely területén a helyemre kerültem. Lehetett ez álmaim albérlete, egy beteljesült szerelem, de akár az a pillanat is, amikor belekóstoltam a legfinomabb kávéba. Elsőre nehéznek tűnt, de a dal szövegírójával, Hegyi Gyurival végül közösen találtuk meg azt a szót, ami pontosan leírja az élményt: mert végül is minden ilyen pillanatba beleborzongtam, nagyon is jó értelemben” – mondta Jónás Vera a dalról.

Megosztom.

Comments are closed.