Archív

Szövegvideókat sokan készítettek már, sok félét, a Kiscsillag és Kaldenecker Antal ezt némileg újragondolta. Elkészült az Ott ahol akarod klipje.

Az alapötlethez bevallottan Bob Dylan legendás videója a Subterranean Homesick Blues adta az ihletet.

A végeredmény egy eklektikus kavalkád lett űbercuki, őszintén lelkesedő rajongókkal, amit összefűz Budapest, mint háttér, és persze maga a dal.” – mondta el Kaldenecker Antal, a klip rendezője.

Az Ott ahol akarod egy különleges Kiscsillag dal, ami eddig még csak a koncertekről lehet ismerős, ugyanis nem a Lovasi-Lecsó frontember páros közül énekli egyikőjük, hanem a két éve a zenekarba gitár-billentyű posztra beszálló Szesztay Dávid, ráadásul a zenét is ő írta hozzá, Lovasi pedig a szöveget, ami egy hirtelen szerelmi hevület realizálásakor mindig felmerülő örök problémát járja körbe.

“Rajongók tucatjaival forgattunk Pesten, Budán, lepukkant környéken, villanegyedben, Dunaparton, hídon, játszótéren, kőbányában, buszpályaudvaron, villamoson, héven… több napon, sőt az elhúzódó tél miatt, több évszakon keresztül. Effektek, technikai bravúrok, animációk helyett, igazi srácokat, csajokat akartunk megmutatni a klipben: mosolyokat, karaktereket, történeteket, jól ismert helyeket… valami valósat. A végeredmény egy eklektikus kavalkád lett, űbercuki, őszintén lelkesedő rajongókkal, amit összefűz Budapest, mint háttér, és persze maga a dal”

fotó: Bende Csaba

Megosztom.

Comments are closed.