Archív

Pont egy éve jelent meg az AGAVOID-ból már ismerős Huszár Kristóf azaz Cristopher Waver első EP-je, a Chronon. A projekt lezárása következik egy új dallal, hozzá hangreaktív videóval. Itt a Sculptor Club, nézzétek meg!

“Elkészítettem az elmúlt évek Christopher Waver projektjeinek a záródarabját, az i-re a pontot. A számhoz egy elő hangreaktív videó csatlakozik, szerves részét képezve a projektnek, együtt fejlődött a szám és a képanyag a kezdeti stádiumoktól kezdve. Egy ideje alkotok mind audio-, mind vizuális területen, és nagyon régi vágyam volt a kevert kézzel/digitálisan készült rajzaimat közelebb hozni a zenéhez. A projektet a nagylemezemen elkezdett terraformáló történet befejezésének szánom, hogy feloldást adjon a Chronon EP végtelen körforgásának. Egyúttal új ajtókat is szerettem volna nyitni, hátrébb lépni egy lépéssel, tiszta lapot hagyni magamnak az ezt követő projektjeim irányainak szabadsága érdekében mind zeneileg, mind képi világ terén.”

Cristopher Waver a PLUTO Sound kollektíva alapítója is egyben, ez a dal is az ő gondozásukban jelent meg. A nagylemez, a legutóbbi EP és a Sculptor Club ugyanarra a történetmesélős tematikára épül, így egy szokatlan trilógiát alkotnak.

Kristól elárulta, hogy már kézül a következő kislemez is, ami ugyan más irányt vesz majd a trilógiához képest, de maradni fog ebben a felépített rajzolt világban, mintegy új fejezetként. Addig is, nézzétek meg a új videót.

Megosztom.

Comments are closed.