Archív

Amikor megkaptuk a Marble Mist új klipjét, a cím láttán egy pillanatig megijedtem, hogy talán egy újabb feldolgozása a hírhedt Soft Cell dalnak (amin még maga Manson sem tudott sokat segíteni), de szerencsére a címen kívül más átfedés nincs. Itt a Tainted Love szövegvideója, nézzétek meg!

A négytagú Marble Mist zenekar (Plaszkó Bence – ének, ritmusgitár, Tóth Balázs – gitár, Szilvai Szabolcs – basszus, Faragó-Kádár Antal – dob) 2017-ben állt össze, és még az év folyamán meg is jelent az első kislemezük Eternal címmel. Most éppen első nagylemezükre készülnek, amiről a Tainted Love az első single.

A zenei alap egy próbatermi jam session során született, ahol Szabi, a basszusgitárosunk elkezdte az elején lévő dallamot játszani két szám között, majd abból kibontottuk a szám többi részét.” – mesélik az alkotói folyamatról.Fix szöveg sokáig nem volt rá, aztán Bence, az énekesünk egyik délután borozgatás közben ihletet kapott, és így születtek az exbarátnője által inspirált versszakok, amik két ember közti szerelem megromlásáról szólnak. Balázs, a szólógitárosunk ezt átnézte, belefonta a saját gondolatait a témával kapcsolatban, így alakult ki a végleges verzió.”

A videó snittjeit Tóth Balázs, a banda gitárosa rögzítette és vágta, a szöveget Habony Dalma illesztette rá.

Megosztom.

Comments are closed.