Archív

Befelé fordulás és feszültség, beolvadás és kilökődés – csupa kettősség jellemzi az Algernon Artworks új dalát és a hozzá készült klipet. Nézzétek meg!

Tavaly decemberben éppen nálunk debütált az Algernon Artworks, azaz Vincze Judit elektronikus zenei projektjének bemutatkozó kislemeze, a Days Will Go By Anyway, amiről itt írtunk, mégpedig olyanokat, hogy mind az öt dal ígéretes indulás a szcéna krémjéhez vezető úton. A kislemez dalainak központi témája az önmagunk megismerése, és ez a most megjelent Shoutout-nál sincs gyökeresen másként.

az embert szinte saját maga löki ki az önpusztító folyamatokból

“A Shoutout a vokálminta miatt eredetileg csak munkacím volt, aztán rajta ragadt, és a képi világ megalkotásánál már erre építettem a koncepciót. Azt a képet szerettem volna megfogni, amikor az embert szinte saját maga löki ki az önpusztító folyamatokból, annyira hirtelen, hogy kell is némi idő, mire felfogja az ember, hogy hol is van, mi történt vele, és merre tart innentől.”

A meditatív, kísérletező elektronika itt elő-előkerülő feszültségekkel színesedik, a dalhoz készült klip pedig ezt a kettőt ötvözi nagyon ügyesen. A mozgókép hősei Németh Richárd, Karosi Roland, Fábián Ferenc, a felvételeket Vincze Nándor készítette, az utómunka pedig Birinyi Tamásé (btworks) és Csontos Bencé (Ben Leavez). Leskelődjetek és kövessétek a facebookját az aktuális történésekért!

Décsy Eszter

Megosztom.

Comments are closed.