Archív

Várjátok már nagyon az új Trillion lemezt? A Like Water hamarosan érkezik, de addig is, itt egy új dal, szépséges nyári koncertvideóval, nézzétek meg!

A Trillionnak alaposan megszaladni látszik a szekér az elmúlt fél évben. Zárójel: szerintem abszolút megérdemelten. Ez azonban részben Apey szóló és zenekaros sikereinek és a (basszus, leírni is fáj) Grand Mexican Warlock felfüggesztésének is köszönhető, így Mohácsi Matyi (bassz) és Szabó Lac (dob) is nagyobb hangsúlyt tud a zenekarra fektetni. Az anno kisGrandnek aposztrofált Trillion mára egyre erősebben mutatja meg saját identitását, melynek része az is, hogy jó ideje négytagúvá bővült a csapta az új gitáros, Lee Olivér személyében.

Az első lemezüket még hármasban rögzítették Dreaming Black címmel, és 2016. egyik legütősebb albuma lett, erről itt írtunk, viszont mindössz egy klasszikus értelemben vett klip készült hozzá, ám az is igen erős lett. A most megjelent videón már egy új dal hallható, ez a Blisters, az anyagot pedig a zenekar nyári Budapest Parkos koncertjén rögzítették Zsoldos Dávid (kép, Tri-angle Production) segítségével.

Blisters a hamarosan megjelenő Like Water c. lemez előfutára, ami már erősen várós lemez, ezúttal Vastag Gáborral dolgoztak a Sounday Stúdióban. A bemutató dátuma sincs már messze, október 13-án irány az Akvárium, majd Kecskeméten, Szegeden, Pécsett és Székesfehérváron is elcsíphetitek őket.

Décsy Eszter
fotó: Jakab Péter
Megosztom.

Comments are closed.