Archív

luna

Három friss, izgalmas banda játszik jövő hétfőn (december 2) az A38-on: Kamikaze Scotsmen, Blahalouisiana és Dirty Flow Club, mind a Luna Booking égisze alatt tevékenykedik, most pedig egy csokorban zenélnek majd.

 

A Kamikaze Scotsmen egy irtó izgalmas trió-plusz-egy banda. Zenéjükben keverednek a progresszív-, a pszichedelikus- és az art-rock jellemzői, mindezt abszolút modern csomagba burkolva. Kísérletező, improvizatív, fura, kicsit sötét és leginkább: zseniális. Fülöp Bence basszusgitárossal itt olvashattok interjút.

 

A hatvanas évek inspirálta könnyed, de nagyon igényes zenét játszó Blahalouisiana még csak alig több mint egy éve alakult Székesfehérváron, mégis hamarosan a PeCsában játszanak majd a Morcheeba előtt. Múlt héten mutatták be első klipjüket, első lemezük, a Tales of Blahalouisiana pedig októberben jelent meg. A banda gitárosával, Szajkó Andrással itt olvashattok interjút.

 

Az este harmadik tagja a Dirty Flow Club lesz, Szőcs Gergő szólóprojektje.

“A Flow-élmény az elme működésének egy olyan állapota, melynek során az ember teljesen elmerül abban, amit éppen csinál, amitől energiával töltődik fel, abban teljesen részt vesz, teljesen átadja magát a folyamatnak, és ebben örömét leli.”

Gergővel a napokban készül interjú, hogy elmesélje, mi is ez pontosan. Mindenesetre a múlt heti Mika Tivadaros koncertjén meggyőzött arról, hogy igenis érdemes sűrűn látogatni a fellépéseiket!

 

Tehát december 2-án hétfőn kezdés 8-kor, ne késsetek! :) Az esemény facebook oldalát itt találjátok.

 

Megosztom.

Szólj hozzá