Archív

Pár napja jött új Grand Mexican nóta, Uzipovot sem láttam még, úgyhogy felugrottunk a Corvintetőre megnézni őket.

Nem tudom, hogy ez a karácsonynak tudható-e be vagy valami másnak (jobb, ha meg se tippelem), de nem tolongtak tömeget, hogy megnézzék a bulit. Jó, jó, persze az Óriásra azért begyűltek, de azt meg inkább hagyjuk.

Uzipov. “A sok bonyolult, összetett muzsika után egy egyszerű 200-as szeg a pofánkba.” És tényleg. Nincs itt semmi megfejtés, csak zaj és rock, úgyhogy kő keményen el kell hajítani mindenféle elvárást ahhoz, hogy élvezhető legyen. De ha ez sikerül, akkor minden rendben, csúszik a sör és a rövid, visszafiatalodunk vagy 10 évet és zúzunk az első sorban. Kellhet ennél több?NOW_0578

NOW_0585

Na jó, persze hogy kell, úgyhogy az ösztön-zúzást ellensúlyozandó utánuk jött a Grand Mexican Warlock, akik egészen pontosan egy hete csapták ki netre két legújabb számukat, a készülő lemezhez kedvcsinálónak, hallgassátok is meg gyorsan:

Ha minden igaz, a lemez még a télen megjelenik Hell Sweet Hell címmel. A 2010-es Aeons óta volt elég idejük számokat írni, és ha a lemez is ilyen lesz, mint ez a két nóta, öröm lesz és boldogság. Nekem nagyon bejönnek, és tök jól illeszkedtek a koncerten a többi számhoz. Lássuk be, kellett is már egy kis frissítés, alig várom, hogy kész legyen az album!

NOW_0647

NOW_0610

A koncert szokás szerint nagyon jó volt, szeretem, hogy úgy mennek neki, mintha legalább a Sziget nagyszínpadán játszanának. Energia, grandiózus hang, miegymás. Odacövekeltem.

Nem úgy, mint az utánuk következő Óriásnál. Nem pontosan értem ezt a fene nagy népszerűséget, de hagyjuk is ennyiben.

Összességében egy laza este volt, el tudnám tölteni így a napjaimat hosszútávon.

Décsy Eszter
képek: Zsiga Pál

 NOW_0703

Kapcsolódó:
SZ4P, GRAND MEXICAN WARLOCK, NEMJUCI @ SOTE KLUB 2013.11.8.
Interjú Mohácsi Mátyással
Sziget 2013
Turbo és Grand Mexican Warlock @ ZP, 2013.07.17.
Extrémsportos az új Óriás-klip
Kedvenceink kedvencei 17. – Egyedi Péter, Óriás
Óriás – Tűz, víz, repülő lemezbemutató @ Corvintető, 2013. 04. 20.

Megosztom.

Szólj hozzá