Archív

NOW_1947

Az este címe olyan mint egy kémiai képlet a rock vegykonyhájából. Bár nem szokásunk tribute bandákról írni, ez egyszer kivételt teszünk, ugyanis csak tribute bandák játszottak egész este a Dürerben. Hát, meg mi is ott voltunk. Először fejest ugrottunk Kaliforniába a Good Time Boys jóvoltából, ők prezentáltak egy kis Red Hot Chili Peppers-t. Red Hot-ot játszani meredek dolog. Azt gondolnánk, ezzel nem lehet mellélőni, a nép úgyis kajálja. És valóban. Pedig nem tolták valami hűdejól. Túl gyorsan pörgették végig a számokat és a hangzással is volt egy két gond, de ehhez még egy olyan ének is társult, amin még erősen lenne mit csiszolni. De ellötyögtünk, sörözgettünk, úgyhogy ennyi.

 

NOW_1772

Nem úgy, mint a Faith No More-on. Fish! Krisztián vezénylésével varázsolták elő a 90-es évek nagy zenéit, mert szeretik, és mert tudják, hogy mi is szeretjük, és akkor mindenki szeret mindent, és boldogság van. Ehhez pedig a Heaven Street 7-ből, a Grand Mexican Warlock-ból és a Hollywoodoo-ból jöttek zenélni, profin, energikusan. Az este pörgésébe furán ékelődött be, de természetesen el kellett játszani az Easy-t, összeborulás, ringatózás, átszellemült arcok.

 

NOW_1837

Az előző két felállást nem ismertem, Subscribe-ék Rage Against the Machine tribute-jét viszont nagyon is. Néha jobban szeretem, mint az eredetit. Na, jó, ilyet nem mondunk, de cseszett jól nyomják. Szerintem nincs olyan szám, amitől ne őrülne meg a közönség, meg persze ők is a színpadon. Wake Up, Bullet in the Head, Calm Like a Bomb – megőrülsz, tombolsz, és a végére még egy Killing in the Name of és véged is van. Ezért megéri még az angol rendőrséget is kijátszani, de az egy másik történet. Kösz srácok!

DE

képek: Zsiga Pál

.

Megosztom.

Szólj hozzá