Archív

kozmosz_a38_2

A 2010 óta létező Kozmosz zenekar neve egyre gyakrabban bukkan fel Budapesten és a fesztiválprogramokban. Első kislemezük 2012-ben jelent meg, és azóta sokfelé koncerteztek az országban. Most új dallal jelentkeztek, amihez egy hirtelen jött videó is készült, ez a Volt már.

 

“A Volt már egy régóta érő szám az elidegenedésről és az elhibázott megküzdési stratégiákról. A tőlünk megszokott módon sűrű a szöveg és ravasz, húzós zenei alapot szögeltünk alá. Azt reméljük, a közönségünknél is bekerül a koncertfavoritok közé, mert játszani nagyon jó, úgyhogy fogjuk is, ha kell, ha nem.”
 
“Vasárnap reggel 6:32-kor még nem volt videója a számnak, de 6:35-kor már igen. Egy kunsági tanyán voltunk hétvégén a barátainkkal, köztük Marcival, a hangmérnökünkkel és Tasival, egy másik barátunkkal. Szegények nem gondolták komolyan, hogy hajnalban felkeltjük őket, hogy fogjanak egy mobiltelefont és csináljunk vele valamit, de így lett. A kihalt puszta jól passzol a szám hangulatához, Attila, a dobosunk ötlete volt, hogy csináljunk egy vágás nélküli, halál egyszerű hangulatvideót, kvázi szövegvideó helyett.”

 

A Kozmosz a közeljövőben Debrecenben, Esztergomban és Győrben játszik, mielőtt májusban Budapesten, tévéfelvételes A38-nagykoncertjén is bemutatja a számot a másik két eddig megjelent idei dallal együtt.
Fotó: Kecskeméti Dávid

 

Megosztom.

Szólj hozzá